Specialists select specialists
YourRecruiter is specialised in positions on the edge of Business & IT since 2006
Advanced international network
1.2 million contactmoments with IT Professionals from engineer up to CIO level
100% Commitment 0% Bullshit
We guarantee 100% commitment
Persoonlijk contact
Geen doorkiesnummer, cv pushing of spamming: bij ons alleen persoonlijk contact

What people say about us?

Voor GrandVision hebben wij succesvol Developers, IT Managers, Analysten, Testers, Project- en Programmamanagers geworven. “Ik kan YourRecruiter zeker aanbevelen bij het werven van nieuw IT personeel binnen uw organisatie.”

“Prettig bedrijf om mee samen te werken omdat ze je niet als een nummer zien maar graag mee denken met je en je loopbaan.” Paul is door ons bemiddeld bij een Fintech organisatie als Software Tester.

“Ik heb al geruime tijd contact vanuit mijn HR rol met YourRecruiter en dat bevalt prima. Goede kennis van de markt, komen met goede CV’s en kandidaten! Onlangs weer iemand, een IT Security Consultant, aangenomen via YourRecruiter!”

Wij hebben Clara geplaatst als International Projectmanager Strategic Initiatives. “Bas supported me in all the stages of the recruitment process. He was very present at every time and supportive. It was a great experience to work with him and with YourRecruiter.”

The latest tips, news and inspiration

werving en selectiebureau Amsterdam

YourRecruiter start IT Werving & Selectie Bureau Amsterdam

YourRecruiter legt als landelijk en internationaal opererend werving en selectiebureau haar focus op Amsterdam. Middels de inside out filosofie van YourRecruiter zijn uit de eigen organisatie mensen opgestaan die de IT markt in Amsterdam gaan bedienen. We hebben zelfs een recruitment consultant die zich gespecialiseerd heeft in trajecten op de Amsterdamse Zuid-As: Bas van der Waarden.

Continue Reading

wat doet een business analist

Wat doet een Business Analist?

Zie jij door het bomen het bos niet meer als je kijkt naar een functie als Business Analist? Een rol met verschillende petten, waarbij je met veel verschillende soorten personen communiceert en een bruikbare oplossing kunt realiseren voor een organisatie. Maar wat doet een Business Analist precies? Wat heb je nodig om deze functie tot een succes

Continue Reading