Zit je met je handen in het haar en ben je dringend op zoek naar een interim invulling van een IT vacature? Heb je extra handen nodig bij een project? Of heb je persoonlijk gewoon meer met kortere arbeidsrelaties en ben je een geboren freelancer? Ook voor IT interim / freelance opdrachten ben je bij YourRecruiter Interim aan het goede adres. Interim, freelance of IT detachering – hoe je het ook noemt: we got it.

Snel handelen is key bij IT interim opdrachten

Als interimbureau weten we maar al te goed dat snel handelen cruciaal is om een tijdelijke opdracht in te vullen. Dus daar ligt onze focus. We regelen voor onze opdrachtgevers en freelancers de beste voorwaarden voor een samenwerking. Dit doen met goede onderhandelingen. En hoewel snelheid essentieel is voor het invullen van een interim positie, is zorgvuldigheid in het selectieproces dat ook.

Hoe vervullen wij een interim positie?

Een aanvraag voor een tijdelijke oplossing komt bij ons binnen. Wat gebeurt er dan? Dan kijken we samen wat er nodig is op de opdracht in te kunnen vullen. Daarbij kijken we goed naar kennis, vaardigheden en persoonlijke kenmerken van de IT interim professional. Door de wensen direct helder te hebben, kunnen wij de beste kandidaat voor de job uit de interim vijver vissen.

Na dit gesprek zetten wij de opdracht direct in ons netwerk uit, zodat hij gericht onder de aandacht komt. Na de eerste selectie volgt dan een uitgebreide intake. Hierbij worden de besproken vaardigheden, kennis en persoonlijke kenmerken achterhaald die voor deze specifieke opdracht nodig zijn. Een uitgebreide intake is daarom altijd aan de orde. Op een zorgvuldige wijze extra capaciteit aandragen is onze kracht.

Dit interim proces kan binnen 24 uur gerealiseerd worden.

IT interim proces

Onze opdrachtgevers

We vulden als interimbureau al IT interim functies in voor o.a. Accenture, Bol.com en Heijmans. Maar ook voor GrandVision Benelux, Eurofins, ARAG, ICS, Prénatal en Pathé. Ons netwerk is het sterkst in de driehoek Amsterdam – Utrecht – Amersfoort. Bekijk onze referenties via KlantenVertellen en onze reviews op Google. Daar lees je wat andere opdrachtgevers en kandidaten over ons te zeggen hebben.

Freelance IT opdrachten

Bij YourRecruiter vind je interim IT opdrachten in alle soorten en maten. Van vacatures voor business professionals zoals interim (Project) Managers, tot technische toppers zoals developers, engineers en applicatiebeheerders.

Benieuwd wat we met onze IT interim diensten voor jou kunnen betekenen? Bel ons op +31 (0)33 247 31 10 of vul het onderstaande formulier in.

Met welke interim opdracht kunnen we je helpen?

Bedrijfsnaam *

Contactpersoon *

Telefoonnummer *

E-mail*

Opmerking

Upload vacature / opdracht (Max. 5mb)