Deel deze vacature

Zijn klantgerichtheid en ondernemerschap jouw tweede natuur? En kun jij het verschil maken in een concurrentiestrijd? Solliciteer dan voor de rol van;

Vacature Account Manager Consultative Sales

Als accountmanager ben je mede verantwoordelijk voor de groei van WhiteVision d.m.v. de verkoop van oplossingen op het gebied van document- en factuurverwerking. Een consultatieve seller pur sang die omzet genereert bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Daartoe signaleer je ontwikkelingen in de markt en zoek je actief naar nieuwe kansen. Je adviseert op alle niveaus en denkt graag mee in de (complexe) financiële processen van klanten. Je signaleert kansen en speelt daar adequaat op in. Klanten zien jou als een strategische business partner. Je maakt accountplannen, verzorgt zelfstandig demo’s, brengt offertes uit en sluit de deal. Daarnaast blijf je ook na de verkoop verantwoordelijk voor de relatie met klanten.

Wat heeft WhiteVision te bieden

Zelfstandige en afwisselende functie binnen een jong en enthousiast team. Na een gedegen inwerkperiode, waarin we je de ins en outs van onze oplossing bijbrengen, ben je in staat onze oplossingen zelfstandig te verkopen. Je opereert landelijk en voert het gehele verkooptraject uit van acquisitie tot aan aftersales. Je gaat onze oplossingen verkopen binnen een sterk groeiende markt. Je succes blijft dus niet onopgemerkt. Uiteraard horen zaken als goede arbeidsvoorwaarden, een auto, laptop, telefoon en goede ontwikkel-/carrièremogelijkheden tot de standaard!

Wat heb je nodig?

Afgeronde Hbo-opleiding, commerciële- en/of IT-richting
Minimaal 3 jaar aantoonbare buitendienst ervaring in software sales
Klantgericht
Organisatorisch en communicatief sterk
Kennis van en affiniteit met de IT-branche
Entrepreneur
Inzicht in financiële bedrijfsprocessen

Heb je interesse in de vacature Implementatie Consultant?

Deze vacature wordt verzorgd door Jeremy Noll. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 033-2473110. Wij nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en cv naar ons te versturen naar cv@yourrecruiter.nl, of solliciteer direct via de sollicitatieknop.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Jeremy Nolljeremy@yourrecruiter.com
+31 (0) 33 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedNieuwsbriefAnders, namelijk: