Deel deze vacature

Voor een toonaangevende speler binnen de amusementsbranche met vestigingen door heel Nederland zijn wij op dit moment op zoek naar een Applicatiebeheerder.
Ben jij de persoon die het leuk vindt om processen te optimaliseren en die een verdere bijdrage wil leveren aan de verdere professionalisering van onze klant? Dan is dit de vacature voor jou!

Applicatiebeheerder

Op dit moment spelen er veel verschillende interessante projecten binnen deze organisatie. De ideale applicatiebeheerder gaat daarom een grote bijdrage spelen bij de succesvolle afronding van deze projecten. Om hierbij een optimale rol te spelen heb jij ervaring opgedaan binnen verschillende complexe omgevingen en ben jij in staat om de juiste prioriteiten te stellen. De applicaties maak jij jezelf snel eigen en er is voldoende technische knowhow aanwezig om leveranciers uit te leggen welke veranderingen noodzakelijk zijn. Verbeteren van processen en het optimaliseren van applicaties is jouw 2e natuur en je adviseert het management hierover.

Het beheer team bestaat uit een hechte groep beheerders die beschikt over veel kennis. Desondanks is het belangrijk dat jij voldoende input kunt geven en zodoende elkaar naar een hoger plan kunt tillen. Daarom durf jij het voortouw te nemen maar sta jij ook zelf open voor verbetering. Ook werk je nauw samen met testspecialisten, projectmanagers en leveranciers.

Wij vragen

  • HBO/ WO-niveau
  • Een leergierige pro- actieve houding
  • Je hebt complexe applicatielandschappen beheert
  • Je weet wat het is om in een Agile/ Scrum team te werken
  • Je hebt kennis van de Engelse taal

Wat krijg je hiervoor terug

  • Een salaris van max 55K per jaar op basis van kennis en ervaring
  • Een gunstige pensioenregeling deels betaald door de werkgever
  • 25 vakantiedagen
  • Bonusregeling

Heb jij interesse in deze vacature?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur je cv naar jeremy@yourrecruiter.com. Mocht je vragen hebben over de functie Applicatiebeheerder of de organisatie?
Neem dan contact op met Jeremy Noll, op telefoonnummer: +31 (0)33 247 3110.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Jeremy Nolljeremy@yourrecruiter.com
+31 (0) 33 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedNieuwsbriefAnders, namelijk: