Deel deze vacature

Onze opdrachtgever speelt in de ‘Champions League’ met de meest aansprekende opdrachtgevers. In het DNA van het bedrijf staat kwaliteit altijd op 1. Ben jij goed in het vertalen van data naar belangrijke informatie? Ben je in staat het huidige BI-landschap van een organisatie naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel deze vacature BI Consultant verder.

Vacature BI Consultant

Deze organisatie is de afgelopen jaren flink gegroeid in het gebruik van data voor de besluitvormingsprocessen en is nu klaar voor de volgende fase. De organisatie wil het huidige BI-landschap van databases en rapporten naar het volgende niveau brengen en is op zoek naar de BI Consultant die het in staat zal stellen dit te doen. Samen met domeinexperts en data-engineers zul jij degene zijn die het bedrijf nog meer data-driven maakt. Hiervoor verbind je mensen en gegevens door het creëren van BI-oplossingen.

Door middel het maken van datamodellen, SQL-query’s en het bouwen van effectieve dashboards help je verschillende afdelingen beslissingen te maken op basis van feiten in plaats van intuïtie. Je gaat samenwerken met BI Consultants, data-engineering en domeinexperts. Ook zul je onderdeel uitmaken van diverse interne teams om de behoefte aan informatie volledig te begrijpen, vanuit deze rol draag je sterk bij aan de bedrijfsstrategie van de organisatie.

Wat neem je mee?

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van Business Intelligence en je spreekt de Nederlandse taal.
  • Je bent zeer bedreven in SQL. Je kunt datamodellen omzetten in eenvoudige en begrijpelijke code.
  • Je bent in staat om bedrijfsprocessen en systeemlogica om te zetten in datamodellen. De gegevensuitvoer van de query’s kun je gebruiken en combineren om effectieve (tableau) dashboards te maken en je kunt dit op een schaalbare manier doen.
  • Je bent open, in staat om snel te leren en het type persoon dat ervan houdt mensen en technologie met elkaar te verbinden. Je kunt jezelf snel in staat stellen om deel uit te maken van een grote verscheidenheid aan teams en begrijpt aan welke informatie behoefte is.

Wat krijg je er voor terug?

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en salaris.
  • Gegarandeerde significante bonus.
  • Een auto, laptop en telefoon van de zaak.
  • Samenwerken met zeer capabele collega’s op een goed bereikbare locatie in Amsterdam.

Heb jij interesse in deze BI Consultant vacature?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur je cv naar cv@yourrecruiter.com. Heb je eerst nog wat vragen over de functie van BI Consultant of de organisatie?
Neem dan contact op met Freek Wiertz, op telefoonnummer +31 (0)33 247 3110.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Freek Wiertzfreek@yourrecruiter.com
+31 (0) 33 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedNieuwsbriefAnders, namelijk: