Deel deze vacature

Ben jij de beste in het vertalen van data naar informatie? Heb jij een visie over Data en BI-oplossingen die jij over een organisatie van meer dan 200 man wil implementeren? Wil jij de stap maken van BI Consultant naar BI Manager?

Vacature BI manager

Als BI Manager ben jij verantwoordelijk voor een team dat de vertaalslag maakt van data naar slimme bedrijfsoplossingen. Broadcasting is een snelle, energieke en veranderlijke omgeving. Wil jij zo efficiënt, doeltreffend en innovatief mogelijk te werk gaan. Je stelt daarom de juiste vragen om zo gedegen adviezen te schrijven ter optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Momenteel is dit bedrijf hard aan het groeien en maken ze een full-scale IT-integratietraject door, dit is dus een unieke kans om een spil te worden in dit traject.
Bij deze rol liggen er geen standaard processen voor je klaar. Waar er voorheen veel met Qlikview werd gewerkt, sta jij nu vrij om nieuwe modules te introduceren. Daarnaast zal je nieuwe softwarepakketten mogen aanbesteden die de effectiviteit van het huidige IT landschap zullen verbeteren. Verder zal je KPI’s aandragen die het hogere management in staat stellen om businessmodellen te ontwikkelen die de efficiëntie en effectiviteit van alle werknemers zal beïnvloeden.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in ICT richting.
  • Ervaring met Qlikview.
  • Twee jaar ervaring binnen BI is een pré.
  • Ervaring binnen media/broadcasting is een pré.

Wat krijg je er voor terug?

  • Verantwoordelijkheid om de BI-afdeling uit te bouwen.
  • Kans om te sparren op het hoogste managementniveau.
  • Veel vrijheid om je eigen visie uit te tekenen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en salaris.

Heb jij interesse in deze vacature?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur je cv naar cv@yourrecruiter.nl. Heb je eerst nog wat vragen over de functie van BI Specialist of de organisatie?
Neem dan contact op met Mick van Plateringen, op telefoonnummer +31 (0)33 247 3110.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Mick van Plateringenmick@yourrecruiter.com
+31 (0) 33 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedNieuwsbriefAnders, namelijk: