Deel deze vacature

Wil jij van virtualisatie jouw specialiteit maken? Ben je toe aan een stap in je carrière en wil je je verder verdiepen in virtualisatie? Krijg jij energie van technische collega’s? Wil je meer weten? Lees dan de vacature Digital Workspace Expert verder.

Digital Workspace Expert

Er zijn nog maar weinig IT-dienstverleners die de menselijke maat aanhouden voor de inrichting van hun procedures. Hier wel. Hier word je in je waarde gelaten omdat ze vertrouwen dat je de juiste beslissingen zal nemen. Daarnaast ben jij als enige IT-dienstverlener niet verantwoordelijk voor je eigen sales, maar mag jij doen waar je goed in bent: systemen onderhouden. Wil je meer weten over het bedrijf? Lees dan hieronder verder.

Tijdens de pauze heb je de kans om te lunchen in de royale kantine waar iedereen een praatje met elkaar kan maken. Daarnaast wordt er ook zaalvoetbal gespeeld. Dit geeft maar al te meer aan dat er een familiale sfeer heerst. Ze doen dienstverlening voor middel en grote bedrijven in verschillende sectoren. Veel van hun klanten zijn al klant sinds de begindagen van de IT in de jaren 90. Dit zorgt voor een goede basis waarop het bedrijf kan voortbouwen. Met jouw kennis van virtualisatie komt er een nieuwe kwaliteitsimpuls binnen het bedrijf die de klanten meer dan tevreden zal stemmen. Wil je meer weten over de vereisten? Lees dan hieronder het overzicht.

Wat neem je mee?

  • 3 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met opbouwen van nieuwe Citrix of VMware omgevingen.
  • Ervaring met migraties van virtuele werkomgevingen.

Wat krijg je er voor terug?

  • Opleidingstraject voor certificeringen.
  • 28 verlofdagen.
  • Goed salaris.
  • Uitstekende pensioensregeling.

Heb jij interesse in deze vacature?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur je cv naa bas@yourrecruiter.com. Heb je eerst nog wat vragen over de functie Digital Workspace Expert of de organisatie?
Neem dan contact op met Bas van der Waarden, op telefoonnummer: +31 (0)33 247 3110.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Bas van der Waardenbas@yourrecruiter.com
+31 (0) 33 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedNieuwsbriefAnders, namelijk: