Deze functie is al ingevuld

Deel deze vacature

Enterprise Architect | Organisatie breed Helicopterview | max 5k per maand

Namens onze opdrachtgever ’s Heeren loo gevestigd in Amersfoort, zijn wij opzoek naar een Enterprise Architect.
’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Dat doen we samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Als grootste zorginstelling in Nederland is ’s Heeren loo continu in beweging.
Voor het team Informatie en Organisatie zijn wij per direct opzoek naar een gedreven en enthousiaste Enterprise Architect.

Werkzaamheden

Als Enterprise Architect bij ’s Heeren Loo ben jij de onmisbare schakel in onze digitale keten. Je maakt onderdeel uit van het team Informatie en Organisatie, dat fungeert als ‘Office of the CIO’. Met jouw overtuigingskracht acteer jij binnen ons team als het ‘technisch en ontwikkelingsgerichte geweten’ van onze projecten en verandertrajecten. Samen met de ICT-organisatie, de informatie- en de projectmanager zorg jij ervoor dat het hele traject van strategie tot en met implementatie binnen de door jou vastgestelde architectuurkaders past. Je voornaamste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • De Enterprise Architect maakt vraagstukken inzichtelijk; je definieert technische probleemstellingen, ontwerpt en ‘maakt’ koppelingen met andere projecten en begrijpt functionele gebruikerseisen.
  • Dit betekent dat je binnen de digitale keten veel zult sparren over bijvoorbeeld strategie, applicaties, het beheer van IT, veiligheid en privacy, zodat de uitkomsten (zorg)inhoudelijk, technisch en financieel aansluiten en bruikbaar zijn.
  • Concreet zorg je daarbij voor de strategische architectuurkaders en de projectarchitectuur en bent in staat deze op een pragmatische wijze te delen.

Profiel kandidaat Enterprise Architect

  • Een relevantie afgeronde hbo opleiding op het vakgebied van informatica, bedrijfskundige-informatica of informatiemanagement.
  • Kennis over en ervaring met het ontwikkelen en implementeren van architectuur en bijbehorende methoden zoals Archimate, TOGAF en Agile Architecture.
  • Kennis over de verschillende architectuurlagen in een organisatie en weet deze op een juiste manier met elkaar in samenhang te brengen.
  • Een heldere visie op wat digitalisatie gaat betekenen voor de zorg.
  • De juiste communicatieve vaardigheden om op verschillende niveaus in de organisatie te acteren (van beheerder tot bestuurder) en de ‘architectuur-boodschap’ in begrijpelijke taal over te brengen.

Interesse in deze vacature?

Contactpersoon voor deze vacature is Patrick van de Wakker, bereikbaar op tel.nr. 033-2473110. Email: patrick@yourrecruiter.com

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Patrick van de Wakkerpatrick@yourrecruiter.com
+31 (0) 33 247 31 10