Deel deze vacature

Wil jij van implementatie jouw specialiteit maken? Ben je toe aan een stap in je carrière en wil je je verder verdiepen in implementatie van Cloudoplossingen? Krijg jij energie van technische collega’s? Wil je meer weten? Lees dan de vacature verder.

Implementatieconsultant Cloud

Er zijn nog maar weinig IT-dienstverleners die de menselijke maat aanhouden voor de inrichting van hun procedures. Hier wel. Hier word je in je waarde gelaten omdat ze vertrouwen dat je de juiste beslissingen zal nemen. Je wordt zelfs intensief betrokken bij de architectuur en je spart regelmatig met de projectverantwoordelijke over de technische vraagstukken die zich voordoen. Je bent verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van Cloud storage, Cloud servers, Cloud virtualisatie en Cloud networking.

Tijdens de pauze heb je de kans om te lunchen in de royale kantine waar iedereen een praatje met elkaar kan maken. Daarnaast wordt er ook zaalvoetbal gespeeld. Dit geeft maar al te meer aan dat er een familiale sfeer heerst. Ze doen dienstverlening voor middel en grote bedrijven in verschillende sectoren. Veel van hun klanten zijn al klant sinds de begindagen van de IT in de jaren 90. Dit zorgt voor een goede basis waarop het bedrijf kan voortbouwen. Met jouw kennis van virtualisatie komt er een nieuwe kwaliteitsimpuls binnen het bedrijf die de klanten meer dan tevreden zal stemmen. Wil je meer weten over de vereisten? Lees dan hieronder het overzicht.

Wat neem je mee?

  • 5 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met infrastructuur/systeem beheer.
  • Certificering in Networking en Virtualisatie.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Opleidingstraject voor certificeringen.
  • 28 verlofdagen.
  • Goed salaris.
  • Uitstekende pensioensregeling.

Heb jij interesse in deze vacature?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur je cv naar bas@yourrecruiter.com. Heb je eerst nog wat vragen over de functie Implementatie Consultant of de organisatie?
Neem dan contact op met Bas van der Waarden, op telefoonnummer: +31 (0)33 247 3110.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Bas van der Waardenbas@yourrecruiter.com
+31 (0) 33 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedNieuwsbriefAnders, namelijk: