Deel deze vacature

IT Security verder op de kaart zetten bij retailer met 850 winkels. Voor GrandVision Benelux zoeken wij sparringpartner voor CFO, CIO en Securityboard.

Heb je ervaring met het implementeren van informatiebeveiliging processen bij grote organisaties en wil je voor een grote bekende retail organisatie werken? GrandVision Benelux (o.a. bekend van de optiekmerken Pearle, Eyewish en GrandOptical) is per direct op zoek naar een Information Security Officer die een grote bijdrage kan leveren aan de verdere optimalisatie en beveiliging van alle Informatievoorzieningen.

Als Information Security Officer ben je volledig verantwoordelijk voor het opzetten van beleid en maak je tactisch en strategische keuzes ten behoeve van alle security processen binnen GrandVision Benelux. Hierbij heb je te maken met complexe informatie structureren en zorg je voor voldoende samenhang tussen de verschillende afdelingen. Als pure professional weet je als geen ander dat informatie beveiliging een continue proces is. Daarom ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en is jou kennis altijd up-to-date. Je kijkt dan ook altijd kritisch naar huidige processen en ziet altijd verbeterpunten. Daarnaast treed je op als adviseur bij de implementatie van nieuwe (IT) voorzieningen.

Vacature Information Security Officer | Organisatiebreed | Amersfoort

Binnen deze rol zit jij samen met de Manager Compliance in de Privacy & Security Board binnen GrandVision met een lijn naar de Data Protection Officer (CFO). Jij acteert pro- actief als backup van de Compliancy Officer indien nodig en je bent daarnaast een actief sparringpartner. Belangrijk is dat je zelfstandig projecten kunt leiden en advies kan geven bij het formuleren van beleidsvraagstukken. Ook ben je als vaste aanspreekpunt binnen de organisatie proactief bezig om security awareness te creëren op alle niveaus.

Wat is belangrijk om mee te nemen binnen deze rol?

  • Hbo werk en denkniveau in de richting van ICT & Cybersecurity
  • 5- 10 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van specialistische beveiligingstechnieken zoals encryptie.
  • Kennis van technische infrastructuren binnen grote organisaties
  • Op de hoogte van veranderingen van relevante wet- en regelgeving
  • Ervaring binnen een retailomgeving is een pré
  • Ervaring met het leiden van projecten


Aanbod

GrandVision Benelux kent goede arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, bonus en extra vergoeding voor standby diensten.

Interesse?

Vragen over de organisatie of over de functie? Neem dan contact op met Wiebe Lempke (IT Recruitment Consultant) via wiebe@yourrecruiter.com. Wij zien je CV en motivatie graag tegemoet.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Wiebe Lempkewiebe@yourrecruiter.com
+31 (0) 33 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedNieuwsbriefAnders, namelijk: