Deel deze vacature

Wil jij uitgedaagd worden bij een ‘FinTech’ die echt disruptief is? Vind je het gaaf om te werken bij een bedrijf dat iedere seconde meer data inneemt dan de Twitters van deze wereld? Dan hebben wij een prachtige kans voor je als Junior Consultant!

Vacature Junior Consultant

Als Junior Consultant zorg jij ervoor dat de klanten van deze organisatie optimaal worden bediend. Dit zijn niet de minste klanten, maar internationaal opererende financiële instellingen.

In deze rol leer jij de klanten, partners, producten en diensten kennen. Je zorgt ervoor dat de databases correct gevuld zijn en worden. Daarnaast monitor je of de data en informatie doorlopend en tijdig beschikbaar zijn in de producten en diensten. Zijn er vragen over de dienstverlening of de geleverde informatie? Dan ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. De klant ziet je echt als sparringspartner en ziet jou als dé specialist op het gebied van financiële data en IT.

Kwaliteit staat voor jou altijd voorop, in alles wat je doet. Daarom pak je optimalisaties en kansen ook aan en implementeer je deze direct. Die vrijheid krijg je bij dit bedrijf.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een HBO opleiding afgerond.
  • Je werkt accuraat, hebt oog voor detail en kijkt met een kritische blik.
  • Je bent communicatief sterk in het Nederlands én Engels.
  • Ervaring met SQL en/of VBA is een pre.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een verantwoordelijke functie met uitdaging en doorgroeimogelijkheden.
  • Alle ruimte om je capaciteiten en talenten te benutten.
  • Een prettige werkomgeving met ambitieuze collega’s.

Heb je interesse in de vacature?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur je cv naar cv@yourrecruiter.nl. Heb je eerst nog wat vragen over de vacature Junior Consultant of de organisatie? Neem dan contact op met Jeremy Noll, op telefoonnummer 033-2473110.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Jeremy Nolljeremy@yourrecruiter.com
+31 (0) 33 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedNieuwsbriefAnders, namelijk: