Deel deze vacature

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of wil jij een stap zetten in jouw carrière? Ben jij een ware leider en zie je ieder project als een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de vacature Project manager!

Vacature Projectmanager

Als Projectmanager IT ben je verantwoordelijk voor de realisatie van IT projecten binnen deze organisatie. Ze hebben hun eigen IT-producten ontwikkeld en ze zijn altijd op zoek naar methoden om nieuwe functionaliteiten te integreren in de software. Het is daarom ook belangrijk voor en projectmanager om inhoudelijk te kunnen meepraten. Dit betekend dat je verantwoordelijkheid bij op het procesmatige niveau ligt en op het functionele/inhoudelijke aspect. Daarbij moet je denken aan kennis over implementaties, integraties en migraties. Het is niet zo dat jij dit zelf moet uitvoeren, maar je moet weten hoe deze zaken in elkaar zitten.

Projecten komen tot stand door een vraag intern vanuit de directie, of extern vanuit de business, vanuit nieuwe wetten en regelgeving. De IT afdeling bestaat uit vier teams: Team ICT Design, Team Functioneel, Team Operations en Team Development. Jij komt te werken in team design binnen een dynamisch bedrijf. Er heerst hier geen typische zakelijke financiële cultuur. Hier gaat alles wat chaotischer. Hak op de tak. Opportunistisch. Daarom moet je eigenaarschap tonen.
Je vindt het leuk om die rol in een snel groeiende organisatie te combineren met inhoudelijke en hands-on werkzaamheden. Elkaar willen helpen staat centraal in deze bedrijfscultuur waar een pragmatische aanpak en een lolletje op z’n tijd worden gewaardeerd.

Wat neem je mee?

  • HBO of WO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met projectmanagement is een pré.
  • Affiniteit met en/of ervaring in de (zorg)verzekeringsbranche is een pré.
  • Affiniteit met het volgen van nieuwe (technische) ontwikkelingen in de markt is wel een vereiste.

Wat krijg je er voor terug?

  • Uitstekend salaris.
  • De kans en vrijheid om te werken aan grootschalige IT-projecten.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de functie en binnen het bedrijf.
  • Investeringsbudget voor cursussen, opleidingen of persoonlijke trainingen.

Heb jij interesse in deze vacature?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur je cv naar cv@yourrecruiter.nl. Heb je eerst nog wat vragen over de functie Projectmanager of de organisatie?
Neem dan contact op met Mick van Plateringen, op telefoonnummer: +31 (0)33 247 3110.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Mick van Plateringenmick@yourrecruiter.com
+31 (0) 33 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedNieuwsbriefAnders, namelijk: