Deel deze vacature

Ben je nog niet helemaal zeker van jouw carrièrepad, maar wekt Recruitment je interesse? Kom dan bij YourRecruiter ervaring op doen en je netwerk uitbreiden als Trainee Recruiter.

Vacature Trainee Recruiter

In dit traineeship tot Recruiter zullen we jou begeleiden in je eerste stappen in de recruitmentwereld. Je komt daarbij in aanraking met het volledige recruitmentproces.

Zo leer je tijdens dit recruitment traineeship kandidaten te vinden via alle mogelijke kanalen, selectiegesprekken te voeren, een match te maken tussen een klant en kandidaat en het recruitmentproces te managen – je leert een vinger aan de pols te houden zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het proces. Daarnaast draai jij na dit traineeship je hand niet meer om voor een lastig salesgesprek. Geen onderdeel van het vak blijft onbehandeld. Kortom, als trainee bij YourRecruiter doe je vaardigheden op die je in iedere toekomstige functie kunt inzetten.

Maar wie zegt dat je weg wilt na jouw traineeship? Je kunt natuurlijk ook blijven plakken. De ongedwongen maar ambitieuze sfeer, team-uitjes en straightforward benadering die kenmerkend zijn voor YourRecruiter bevallen je misschien wel zo goed dat je lang blijft hangen. Daarom heeft ons team ook een laag verloop in medewerkers.

Wat neem je mee?

  • HBO of WO werk- en denkniveau.
  • Je vind het leuk om mensen te werken.
  • Je bent initiatiefrijk en wacht niet graag af.
  • Je bent enthousiast en een teamplayer.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een rol met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdaging.
  • Een kans om een groot netwerk op te bouwen.
  • Team incentives, denk aan: buitenlandse stedentrips of wintersport.
  • Werken binnen een erg gezellig team.

Heb je interesse in dit recruitment traineeship?

Reageer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop, of stuur je cv naar cv@yourrecruiter.nl. Heb je eerst nog wat vragen over het traineeship of over YourRecruiter? Neem dan contact op met Patrick van de Wakker, op telefoonnummer 033-2473110.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Patrick van de Wakkerpatrick@yourrecruiter.com
+31 (0) 33 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedNieuwsbriefAnders, namelijk: