Deel deze vacature

Stap nu in en maak onderdeel uit van de opstart van nieuwe divisies en teams. YourRecruiter staat als niche IT werving en selectiebureau op het punt zijn diensten verder uit te breiden. Dat betekent ondernemen, schouders eronder, geen dag hetzelfde, reuring in de tent. En daar hebben we goede mensen bij nodig die daar goed voor worden beloond. Ben jij die persoon? Reageer dan op de vacature Recruitment Consultant Werving en Selectie in Amersfoort.

Vacature Recruitment Consultant

In de functie van Recruitment Consultant Werving en Selectie bouw je aan je eigen klantenportefeuille. Hierbij richt je je op de werving en selectie van kandidaten voor grote organisaties. Je adviseert jouw opdrachtgevers op het gebied van personeelsvraagstukken, maar je vult ook hun behoefte in. Daarbij bemiddel je kandidaten voor zowel vaste banen als interim posities voor de meest uiteenlopende functies. Dit alles doe je uiteraard op een integere en persoonlijke manier.

Heb je altijd al willen werken in werving en selectie? Bij YourRecruiter betekent dat dat je zelf verantwoordelijk bent voor je procedures en je klanten. Een commerciële instelling is hierbij dus een must. Je runt als het ware je eigen business binnen YourRecruiter. Hierdoor kent de functie Recruitment Consultant Werving en Selectie veel facetten. En we zijn hard aan het groeien. Daarom krijg je bij ons de kans je te specialiseren in de gebieden Finance, Online Marketing of IT.

Werkzaamheden

 • Je bent op tactisch niveau betrokken bij het personeels- en recruitmentbeleid van je klanten.
 • In de vacature Recruitment Consultant Werving en Selectie werk je actief aan je kandidatennetwerk.
 • Je beheert het gehele recruitmentproces.
 • Je bent een betrouwbare adviseur aan zowel kandidaat- als klantzijde.
 • Je stelt kandidaat profielen en wervende teksten op en zet deze in de markt.
 • Je pleegt acquisitie en accountmanagement op management niveau.
 • Je draagt actief bij aan de marktpositie en groei van YourRecruiter en pakt daarbij kansen aan.

Functie-eisen

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt werkervaring in de zakelijke dienstverlening.
 • Je bent scherp, gedreven en hebt een commerciële instelling.
 • Je hebt affiniteit met Finance, Online Marketing of IT.
 • Je beschikt over een representatieve uitstraling.
 • Je bent fulltime beschikbaar voor onbepaalde tijd.

vacature recruitment consultant werving en selectie

Standplaats

In deze baan werk je fulltime vanuit ons kantoor in Amersfoort, maar je bedient klanten door heel Nederland. Daarom is het handig als je ook in het bezit bent van een rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden van de Recruitment Consultant

 • Goed salaris, aangevuld met een uitstekende bonusregeling.
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak.
 • 25 vakantiedagen.
 • Bootcamp training van een PT.
 • Een rol waarin vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.
 • Team incentives

Over ons

We zijn een werving en selectiebureau en hebben ons gespecialiseerd in posities op het snijvlak van Business en IT. We staan voor kwaliteit en persoonlijk contact, 100% transparantie en 0% bullshit. Hierdoor hebben we veel vaste klanten die jaar na jaar bij ons terugkomen en een mooi netwerk van tevreden kandidaten.

YourRecruiter bestaat uit een hecht team van collega’s. We gunnen elkaar alles en werken samen aan mooie opdrachten. We organiseren veel uitjes buiten het kantoor zoals kwartaaletentjes en ook de vrijdagmiddagborrel is vaste prik. Daarnaast werken we vanuit een monumentaal pand, middenin een prachtige omgeving.

Kom meer te weten over het werken bij YourRecruiter.

Of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure is vrij sec. Allereerst kijken we of je aansluit op het profiel dat wij voor ogen hebben. Is dit zo? Dan zul je twee gesprekken hebben met het management en verschillende (toekomstige) collega’s. Op die manier krijg jij een goed beeld van YourRecruiter en de baan en wij van jou. Bevalt het van beide kanten? Dan ontvang je snel daarna een aanbieding.

Lijkt deze vacature je interessant en wil je solliciteren?

Laat ons dan zien waarom jij de beste Recruitment Consultant bent voor ons team. Solliciteer via de onderstaande sollicitatieknop. Of stuur je cv naar cv@yourrecruiter.nl. Heb je eerst nog wat vragen over deze baan als Recruitment Consultant Werving en Selectie? Patrick kan je alles vertellen over deze functie. Hij is te bereiken op het telefoonnummer + 31 (0)33 247 31 10.

Key words: vacature recruitment consultant werving en selectie, werving en selectie consultant, werving en selectie in amersfoort, consultant werving en selectie, werving en selectie baan, arbeidsbemiddeling, personeelsbemiddeling, IT Recruitment.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Patrickpatrick.vandewakker@yourrecruiter.nl
033 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedJobbirdNieuwsbriefAnders, namelijk: