Deel deze vacature

Ben jij klaar voor een vliegende start van je carrière en heb jij een technische opleiding afgerond of ben je bijna klaar? Ben je ambitieus ingesteld en niet bang voor een uitdaging? Begin dan jouw carrière in een inspirerende omgeving met ervaringsdeskundigen!

De YE Academy is er voor toekomstige Software Engineers die verdieping willen aanbrengen binnen hun vakgebied en dit willen doen binnen een bestaand DevOPS team. Deze mooie mix van werken binnen een team onder begeleiding van top Developers in de markt. maken het dat jij een ideale start van je carrière tegemoet gaat.
Dit 7 weken durende traject gaat je meenemen in de verschillende facetten binnen de Software Engineering en geeft je een unieke kijk in wat er allemaal mogelijk is. Samen met jou gaan we een reis beleven waarin we je meenemen binnen het Frontend & testautomatisering, backend, AI, Big Data & Machine learning! Dit alles binnen een uitermate professionele DevOps omgeving.
Na dit intensieve traject ga jij aan de slag bij een van onze opdrachtgevers waarbij rekening zal worden gehouden met jouw ambities en voorkeuren. Uiteraard houdt het leertraject hier niet op en zul je continue begeleid gaan worden en zul je regelmatig worden uitgenodigd voor onze legendarische hackaton avonden!

Wat biedt de YE Academy

  • De zekerheid van de juiste keuze! Jij gaat doen wat je leuk vindt;
  • De ideale start van je carrière binnen het software development;
  • Jij gaat werken met de nieuwste technieken;
  • Begeleiding van top developers in de markt;
  • Legendarische hackaton avonden.

 

Ben jij enthousiast geraakt van onze werkwijze en wil jij meer weten? Kijk dan voor meer informatie op onze website https://ye-academy.nl/of neem contact op met Jeremy Noll.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Jeremy Nolljeremy@yourrecruiter.com
+31 (0) 33 247 31 10

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer*

E-mail*

Upload CV (Max. 5mb)

Motivatie

Waar ken je ons eigenlijk van?*
LinkedInFacebookGoogleMonsterboardIndeedNieuwsbriefAnders, namelijk: