it werving en selectiebureau, it werving en selectie bureau

Is het tijd voor een verandering of een duurzame aanvulling van jouw team? Onze Recruitment Consultants helpen je graag verder. Samen stippelen we je ideale carrièrepad of wervingstraject uit. Ons motto daarbij is: werving en selectie op basis van persoonlijke power. Benieuwd hoe dit IT werving en selectiebureau zich onderscheidt van de massa?

Werving en selectie op het snijvlak van Business en IT

YourRecruiter is meer dan 10 jaar geleden opgericht door ervaren Recruitment Consultants. Zij vonden het tijd voor een kwalitatief werving en selectiebureau voor vacatures op het snijvlak van Business & IT. Van Projectmanager tot Systeembeheerder, van Business Analist tot Developer en alles daartussenin. We zijn dé schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten. Onze Consultants zijn actief voor vacatures in binnen- en buitenland met een internationaal kandidatennetwerk.

Recruitment met passie

Volgens een op maat gemaakt recruitment plan gaan wij op zoek naar de beste match tussen werkgever en IT professional. Gedegen adviezen, oprechte interesse en passie voor het vak zijn daarbij van belang. Daarbij kijken we naar diverse factoren. Wij matchen op kennis en vaardigheden, persoonlijkheid en ambitie. Binnen ons uitgebreide kandidatennetwerk gaan wij op zoek naar the best man for the job of de perfect fit voor jou als (latent) zoekende.

Passie en commitment ‒ dat is wat je van ons mag verwachten. Specialisten die de taal van de doelgroep spreken, de sfeer bij de opdrachtgever zelf geproefd hebben en niet blind vertrouwen op de corporate recruitmentsite.

Hoe ziet een wervingtraject eruit?

Ieder wervingstraject is uniek en wordt daarom afgestemd op de bestaande wensen en de functie, maar in grote lijnen omvat een traject de volgende stappen:

  • Intake met alle betrokkenen om de wensen, functie-eisen en de cultuur af te stemmen
  • Vacaturetekst optimaliseren
  • Marketing campagne opzetten
  • Actief benaderen van ons netwerk en de doelgroep
  • Voorselectie en competentiegerichte interviews met kandidaten
  • Introductie van een shortlist met beste kandidaten
  • Sollicitatiegesprekken bij de werkgever
  • Start van de nieuwe medewerker
  • Evaluatiemoment

Onze referenties

YourRecruiter voert de werving en selectie uit van IT professionals en IT Management posities voor o.a. GrandVision Global IT, Pearle Benelux, Prénatal, Pathé, ARAG, Smurfit Kappa, STER, Capgemini, Accenture, Nedasco, Board, Eurofins Global IT en diverse Fintech bedrijven en startups. Wat zeggen onze opdrachtgevers en kandidaten over ons? Bekijk onze referenties via KlantenVertellen of reviews op Google.

Benieuwd hoe wij jou als gespecialiseerd IT werving en selectiebureau verder kunnen helpen bij de snelle werving van een IT vacature of een nieuwe vaste baan? Bel ons op +31 (0)33 2473110.

Laat direct een vacature achter

Bedrijfsnaam *

Contactpersoon *

Telefoonnummer *

E-mail*

Opmerking

Upload vacature / opdracht (Max. 5mb)