Onze relaties beoordelen ons met 5 van 5 sterren op Google Reviews. We zijn trots op alle klanten en kandidaten waarvoor we mogen werken en zijn enorm blij dat onze dienstverlening zo gewaardeerd wordt. Benieuwd naar wat anderen van ons vinden? Hieronder vind je al onze beoordelingen op een rijtje.

Michiel Vroegh
6 maanden geleden

Your Recruiter is een fijne partner om mee samen te werken. Door YR wordt niet alleen gekeken naar het functieprofiel, maar ook naar de cultuur die er binnen een organisatie gangbaar is. Op basis hiervan worden de juiste kandidaten geselecteerd en aangeboden. Wanneer er vactures binnen de afdeling open staan, schakel ik met mijn contactpersoon, Patrick van Wakker. Door het goede contact met Patrick weet hij naar welk soort profiel ik opzoek ben. Zo is het fijn en snel schakelen en is de betreffende openstaande vacature snel gevuld. Ik kan YR zeker aanbevelen, waar het gaat om het werven van nieuw personeel binnen uw organisatie.

Michiel Vroegh

Michel de Klein
5 maanden geleden
Heb al geruime tijd contact van mijn HR rol met YourRecruiter en dat bevalt prima. Goede kennis van de markt, komen met goede CV’s en kandidaten! Onlkang weer iemand aangenomen via YourRecruiter!
Reactie van de eigenaar5 maanden geleden

Dank je wel Michel. We waarderen de samenwerking met jou en Capgemini bijzonder!

Ken den Doop

5 maanden geleden
Met de hulp en inzet van Raymond Baatje een nieuwe uitdaging gevonden. Raymond heeft zich zeer proactief opgesteld en ik heb altijd het gevoel gehad dat hij dit deed om mij verder te helpen. Bedankt Raymond en YourRecruiter.

Elmer van Engelenburg

6 maanden geleden
Prima werk door Raymond. Heeft me op een zeer geschikte functie weten te plaatsen, en communiceert prettig, zowel voor als na de procedure.

Bryan Noll

5 maanden geleden
Recruiters die exact weten welke IT-professionals passen bij mijn organisatie.

Rosa Hegi

6 maanden geleden
Jeremy Noll is echt een topper! Erg betrokken met je, doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen!

Sydo Zandstra

6 maanden geleden
Mick helpt me op dit moment prima met een vacature. Schakelt snel.

Naud Pick

10 maanden geleden
Patrick van YourRecruiter was duidelijk en snel in het schakelen. En heeft dankzij een open directe communicatie een opening gecreëerd waar later een bijzonder vruchtbare en fijne arbeidsrelatie uit is voortgekomen. Als je Patrick belt krijg je hem vrijwel direct aan de lijn en anders belt hij binnen afzienbare tijd terug. Mede door het snel schakelen en de transparante communicatie heb ik Patrick als zeer prettig ervaren in de bemiddeling. Hij heeft nog zeker een kop koffie van me tegoed 😉

Sandra de Vos

een jaar geleden
Bas en Patrick hebben mij uiterst goed begeleid in het vinden van een nieuwe baan. Ik voel mij op de nieuwe werkomgeving zeer op mijn plek. Ik ben zo tevreden met deze twee heren dat ik aan 2 collega’s hun naam al heb doorgegeven. Ze werken op basis van “ik heb met een mens temaken” ipv “dat is geld verdienen ten koste van alles” zeg maar het ouderwetse achterhaalde cv schuiven. Kortom niets dan lof voor deze 2 heren!

Zsa Zsa Hordijk

9 maanden geleden
Patrick van YourRecruiter heeft mij goed geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. Patrick is goed bereikbaar en maakt altijd tijd om mee te denken!

Paul v. Eeghen

10 maanden geleden
Prettig bedrijf om mee samen te werken omdat ze je niet als een nummer zien maar graag mee denken met je en je loopbaan
 

Longtall 203

11 maanden geleden
Zeer professioneel bedrijf. Prettige en duidelijke communicatie met Raymond over de mogelijke baan en nieuwe werkgever. Bleek een goeie match te zijn tussen mij en de werkgever.
 
Reactie van de eigenaar11 maanden geleden

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring met ons hebt gehad.

Karen van Dijk

11 maanden geleden
Tijdens mijn zoektocht naar een baan, ben ik uitstekend geholpen door Jeremy Noll. Hij is heel persoonlijk en weet de juiste vragen te stellen, zodat je de baan krijgt die je wilt.
 
Reactie van de eigenaar11 maanden geleden

Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over Jeremy. Bedankt voor je review!

Maarten Stalenhoef

11 maanden geleden
Professionele partij om mee samen te werken. Zeer kundig.
 

Christian Lataster

11 maanden geleden
Goede ervaringen, fijne mensen om mee samen te werken!
 

Pot Holding

11 maanden geleden
Fijn bedrijf om mee te werken. Echte professionals.
 

Boomschors nl

11 maanden geleden
Een bedrijf wat net het stapje extra voor je doet, erg prettig contact gehad met Patrick. Bedankt aanrader voor iedereen
 

Ibrahim Kok

een jaar geleden

Fantastische organisatie. Ik kan dit bedrijf beschrijven met de volgende kernwoorden:

– Transparant
– Duidelijke en goede communicatie
– Altijd een eerlijk advies

PS: Jeremy Noll krijg van mij ook een dikke 9+, een goud eerlijk recruiter!

Klaas Rus

11 maanden geleden
Al jaren een fijne partner, pro actief en no nonsense. Complimenten!

Lars Blaauw

11 maanden geleden
Goede ondernemende mensen!

Marc Scholten

11 maanden geleden
Erg tevreden, aanrader!
 

Clara Campisi

6 maanden geleden

(Vertaald door Google) Bas ondersteunde me in alle fasen van het rekruteringsproces. Hij was altijd aanwezig en ondersteunend. Voor mij werkte een geweldige ervaring met hem en met Your Recruiter

(Origineel)
Bas supported me in all the stage of the recruitment process. He was very present at every time and supportive. For me was a great experience work with him and with Your Recruiter

Albert Jan Rozendaal

10 maanden geleden

Marco van Raaij

10 maanden geleden