partnership Nováccent

RPO partnership met Nováccent!

Groot nieuws! Na een lange voorbereiding in het diepste geheim, kunnen we het eindelijk bekend maken… YourRecruiter werkt vanaf nu samen met Nováccent! Als officiële recruitment partner zullen wij Nováccent de komende tijd helpen met het vinden van nieuwe mensen. En daar zijn wij trots op!

Het is een super gave opdracht bij deze grote IT dienstverlener die veel mooie vacatures heeft! Joen Meis en Raymond Baatje nemen in dit partnership de Recruitment op zich en zorgen ervoor dat Nováccent de geplande groei gaat realiseren.

Doodgewone IT Recruitment of uitgebreid partnership?

Nováccent was in eerste instantie op zoek naar een doodgewoon bureau dat een paar functies zou kunnen invullen… of toch niet? Na een eerste gesprek werden de pijnpunten al snel duidelijk. De IT specialist uit Amersfoort had moeite met het vinden van de juiste kandidaten en het genereren van de juiste exposure; een paar extra mensen zet dan niet echt zoden aan de dijk.

En daar komt YourRecruiter in beeld! Patrick en Joen analyseerden de huidige en gewenste situatie van Nováccent en zagen dat het bedrijf meer geBaat(je) zou zijn bij een structurele oplossing: een partnership. En dat is er! We gaan Nováccent adviseren over zowel Recruitment als Arbeidsmarktcommunicatie, de juiste mensen voor hen werven en een mooie groei realiseren.

Wie is Nováccent?

Nováccent laat organisaties veiliger en slimmer werken door innovatieve IT-oplossingen en -diensten, die zorgen voor betrouwbare en altijd beschikbare informatie. Geen dag is er hetzelfde, maar de familiaire sfeer en humor blijft altijd hangen. Te gekke teamuitjes komen dan ook regelmatig voorbij!

Als IT dienstverlener ondersteunt Nováccent grote klanten in de dagelijkse operatie, maar ook bij uitdagingen en vraagstukken: een volwaardig partner die de IT vereenvoudigt met slimme oplossingen.

In deze samenwerking laten we Nováccent mee cruisen op ons uitgebreide netwerk en zetten wij onze social media kanalen voor hen in om zo tot de beste match te komen. Met de adviesrol die we inkleden en de juiste handvatten die we aanreiken, leggen we een goede basis voor de toekomst. Samen helpen we Nováccent vooruit!

Benieuwd geworden welke uitdagingen Nováccent voor jou in petto heeft? Bekijk dan het overzicht met alle vacatures van de organisatie. We kijken uit naar je sollicitatie! Houd ook zeker onze LinkedIn pagina in de gaten, want daar zie je nog meer nieuwe vacatures voorbijkomen!

0 Gedachte op “RPO partnership met Nováccent!

Geef een reactie