Wil jij elke dag met plezier naar je werk? Positieve competitie met collega’s en toch één sterk team zijn? Samen successen vieren, schouders eronder en elkaar helpen waar je kunt? Dan ben je bij YourRecruiter aan het goede adres!

Wie is YourRecruiter?

YourRecruiter is een niche werving en selectiebureau uit Amersfoort. Een organisatie met veel ervaring en inhoudelijke kennis van de recruitmentwereld en haar netwerk. We staan voor kwaliteit, persoonlijk contact en drive. 100% transparantie, 0% bullshit. Consultants bij YourRecruiter begrijpen wat mensen drijft en waarom zij een overstap willen maken. Geen dozenschuiver, maar een organisatie die naar klant en kandidaat luistert, integer te werk gaat en afspraken nakomt.

Een kwalitatief bedrijf waar je mee samen wilt werken, die snel de juiste mensen levert en zich oprecht interesseert in kandidaten en klanten. Een aansprekende speler waar plek is voor groei van de consultants.

Waarom werken bij YourRecruiter?

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je runt als het ware je eigen business binnen YourRecruiter.
  • Werken in een monumentaal pand, middenin een prachtige omgeving.
  • Iedere dinsdag en donderdag training van een personal trainer.
  • Een jong team van gedreven Consultants.
  • Ieder jaar meerdere teamuitjes en etentjes met het team. Denk hierbij aan karten en buitenlandse trips.

Wat kun je verwachten?

Een fris, jong team met veel ervaring in het recruitmentvak en waar het teamgevoel hoog in het vaandel staat. Dat is ons uitgangspunt. Vrijdagmiddagborrels helpen daarin bij, maar ook de teamuitjes en kwartaaletentjes zijn vaste prik. Met zijn allen naar de stad om te eten en drinken en het kwartaal goed af te sluiten. Of dit écht ieder kwartaal gebeurd, vraag je je af? De vier data voor dit jaar zijn al in onze agenda’s geblokt. Schuif jij aan bij ons eerstvolgende kwartaaletentje in april?

Een kleine greep uit onze eerdere incentives en etentjes

Munchen 2016
Escaperoom 2017
Karten 2017
Manchester 2017

Meet the team!

Freek Wiertz
Patrick van de Wakker
Wiebe Lempke
Bas van der Waarden
Jeremy Noll
Mick van Plateringen
Banji
Aline van Kleef

Lijkt dit je interessant?

Dan zijn we benieuwd welke van onze openstaande vacatures jouw voorkeur heeft. Je kunt heel gemakkelijk solliciteren via de vacatures, ons bellen op +31 (0)33 247 31 10 of mailen naar cv@yourrecruiter.nl. It’s up to you!