Wil jij elke dag met plezier naar je werk? Positieve competitie met collega’s en toch één sterk team zijn? Samen successen vieren, schouders eronder en elkaar helpen waar je kunt? Dan ben je bij YourRecruiter aan het goede adres!

Wie is YourRecruiter?

YourRecruiter is een niche werving en selectiebureau uit Amersfoort. Een organisatie met veel ervaring en inhoudelijke kennis van de recruitmentwereld en haar netwerk. We staan voor kwaliteit, persoonlijk contact en drive. 100% transparantie, 0% bullshit. Consultants bij YourRecruiter begrijpen wat mensen drijft en waarom zij een overstap willen maken. Geen dozenschuiver, maar een organisatie die naar klant en kandidaat luistert, integer te werk gaat en afspraken nakomt.

Een kwalitatief bedrijf waar je mee samen wilt werken, die snel de juiste mensen levert en zich oprecht interesseert in kandidaten en klanten. Een aansprekende speler waar plek is voor groei van de consultants.

Waarom werken bij YourRecruiter?

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je runt als het ware je eigen business binnen YourRecruiter.
  • Werken in een monumentaal pand, middenin een prachtige omgeving.
  • Een jong team van gedreven Consultants.
  • Borrels en kwartaaletentjes.
  • Jaarlijkse incentive trip.
  • Goede voorwaarden en uitstekende bonusregeling.

Wat kun je verwachten?

Een fris, jong team met veel ervaring in het recruitmentvak en waar het teamgevoel hoog in het vaandel staat. Dat is ons uitgangspunt. Vrijdagmiddagborrels helpen daarin bij, maar ook de teamuitjes en kwartaaletentjes zijn vaste prik. Met zijn allen naar de stad om te eten en drinken en het kwartaal goed af te sluiten. Of dit écht ieder kwartaal gebeurd, vraag je je af? De vier data voor dit jaar zijn al in onze agenda’s geblokt. Schuif jij aan bij ons eerstvolgende kwartaaletentje in april?

Een kleine greep uit onze eerdere incentives en etentjes

Manchester 2017
Escaperoom 2017
Karten 2017
Munchen 2016

Meet the team!

Bas van der Waarden
Jeremy Noll
Wiebe Lempke
Banji
Patrick van de Wakker

Interesse?

Dan zijn we benieuwd naar je verhaal! Neem contact op met Wiebe Lempke of Patrick van de Wakker. It’s up to you!